مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

باسلام و عرض ادب :مدت 5 سال هست در منطقه 14 خیابان ... یک واحد آپارتمان خریدم با پارکینگ مجزا
متأسفانه به دلیل بخل و حسادت همسایه مجاور منزل یا (پارکینگ)منتا مدت 3سال دائم مغازه سیگار فروشی دارد و بساط منقل و گاز و استند پفک و تنقلاتش روبروی پارکینگ من بود واز این همه حسادت و بخل به ستوه آمدم وچندین بار تذکر دادم ،به سد معبر زنگ زدم و آمدندو نه تنها هیچ بساط سد معبر جمع نشد با عنوان کردن طرف شکایت کننده به ایشان باعث دردسر های بیشتر برای من شد،الان هم مدتی است در داخل یک کوچه 6متری فیکس روبروی پل منزل بنده جوری این سمند رو پارک کرده که نتونم بیام بیرون .لطفا منو راهنمایی کنید چجوری میتونم این قضیه رو برای همیشه فیصله بدم.ممنون و سپاسگزارم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید موضوع را توسط کلانتری صورتجلسه کنید و از شهادت شهود هم استفاده کنید و به عنوان مزاخمت شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اگر پارک.خودرو باعث مزاحمت شود قابل شکایت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و سپس دادخواست مزاحمت را مطرح نمایید