مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با موتور

با عرض وخسته نباشید به تمامی وکلای عزیز.بنده یکسال پیش با مشاوره تصادف کردم و راکب موتور گفت من شکایت ندارم وبه ماشین من هم تاکسی بوده آسیب وارد شد وبنده با توافق رفتم ولی ایشان با موبایل عکس از پشت گرفته وبعد از 2ماه اقدام به شکایت کرده وبا تلفن که از طریق راهور داشته زنگ زده ومیگوید بیا دادسرا بگو من عابر پیاده بودم واز بیمه استفاده کنم منم گفتم تو موتور سوار بودی چرا دروغ بگم به چه علت بنده بیمه .کارنامه . گواهینامه دارم و رفته گفته من عابر بودم ایشان به من زده وکارشناس هم گرفته ودر پرونده بنده به عنوان مجرم شناخته شدم ودر دادگاه هم گفتم که من با موتور تصادف کردم وهر وقت برایم پیامک میامد سریع میرفتم ودر آخر ین بار که پیامک آمده ووارد ثبت ثنا شدم دیدم سه تا پیام قبلا آمده و من اطلاع نداشتم حال بعد از یکسال رفتن به دادگاه برای من رای غیابی صادر کردن ومحروم به پرداخت دیه . ونوشته بزه انتسابی وماده های714.717.709.و 448.449.709.568.569 نوشته شده حال باید چیکار کنم ممنون از زحمات شما

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

چون رای بصورت غیابی صادر شده است واخواهی دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما می توانید دادخواست واخواهی را مطرح نمایید و دفاع نمایید
و در صورت محکومیت ، باید از طریق بیمه خودرو ، خسارت پرداخت بشود

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام ، دوست عزیز با توجه به اینکه رای غیابی است لذا امکان واخواهی از آن را دارید و با توضیحاتی که ارائه فرمودید احتمال بالایی وجود دارد که رای به نفع شما تغییر یابد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام باتوجه به اینکه رای شما غیابی می‌باشد میتوانید واخواهی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دلیل موجه برای عدم رویت ثنا بیاورید و واخواهی کنید