مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین از واسطه

با سلام
حدود سه ماهه پیش از طریق واسطه که میشود برادر خانم دوستم اقدام به خرید حواله تحویل ماشین شرکت بهمن خودرو از اشخاصی ناآشنا کردم که قصد فروش داشتن. مبلغ صد میلیون به حساب فروشنده اول و مبلغ دویست میلیون به فروشنده دوم و مبلغ ده میلیون بعنوان حق زحمت به واسطه واریز کردم اما تا اکنون شخص واسطه جواب درستی نه به من و نه به دوستم نمیدهد و امروز و فردا میکند.
با توجه به وجود رسیدهای واریزی و ساتنا و حمایت دوستم از بنده در مقابل برادر خانمش آیا میتوان پیگیری کرد؟
واسطه برادر خانم دوستم
فروشنده اول و دوم هم دو نفر غریبه هستند

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

می‌توانید دادخواست مطالبه وجه به استناد دارا شدن بلاجهت مطرح نمائید و مبالغی را که پرداخت کرده‌اید مسترد کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید دادخواست مطالبه وجه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر مبایعه نامه تنظیم شده باشد شما مالک خودرو محسوب میشوید و باید دادخواست بدهید
ولی اگر مبایعه نامه تنظیم نشده باشد شما باید دادخواست اثبات وقوع بیع به طرفیت مالک حواله خودرو مطرح نمایید
یا دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله قابل پیگیری است و آئین خاص خود را دارد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد کلاهبرداری دارند با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید.
و اگر صرفا دعوای حقوقی است دادخواست مطالبه وجه بدهید.