مشاوره حقوقی رایگان - رای عجیب در تمکین

سلام
بنده زوج هستمو به زوجه بابت تمکین در اسفند 99 اظهارنامه دادم و در فرودین 1400دادخواست الزام به تمکین دادم زوجه در برج اردیبهشت 1400 به دلیل ارتباط نامشروع دستگیر میشه البته با شکایت من . محکوم هم هممیشه حالا قاضی که بعد 6 ماه جلسه تمکین تشکیل شد شکایت تمکین من رو به دلیل شکایت از زوجه برای ارتباط نامشروع و همچنین اعتراض به حکم اولیه که 99 ضربه شلاق بود رد کرده . خیلی جالبه
نوشته چرا شکایت کردم و نوشته چرا به حکم اعتراض زدم و نوشته من باید عشق و علاقه ایجاد میکردم در صورتی که زنم قبل دستگیریش میگف هواپیما بخر تا برگردم خونه. اعتراض زدم ولی هنوز جوابش نیومد نظر وکلای عزیز چیه باید براشون فرش قرمز پهن میکردم بیش از دوسال بود ارتباط داشتن زنه هم زندگیمونو ول کرده بود بخاطر اون اقا که دستگیر شده بود.

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام با اطلاعاتی که ارائه فرمودید، رد کردن تمکین صرفا به دلیل شکایت بابت ارتباط نا مشروع ، فاقد مبنای قانونی و منطقی به نظر می رسد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
100 درصد ، نظر قاضی صحیح است
زیرا طبق قانون ، زوج مکلف است که شرایط تمکین زوجه ، را برای زوجه ، فراهم نماید
حالا با انجام شکایت رابطه نامشروع ، توسط زوج ، شرایط تمکین برای زوجه ، مهیا نمی باشد مگر ..

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ممکن است قاضی ماندن زوجه در منزل شما را با عث ایجاد خوف بدنی برای زوجه تشخیص داده است به نظر اینجانب اگر حکم به رد تمکین بدهند منطقی است .‌
در هر حال رای دادگاه تجدیدنظر قابل پیش بینی نیست .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شکایت خود را پیگیری کنید و به رای اعتراض کنید