مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادرسی رای

سلام وقت بخیر بنده از مهرماه از خانه همسر جدا شدم و الان رای تمکین آمده است اما با توجه ب اینکه ایشون وسایل نخریدن و میگن ک خودت بیار امروز دادگاه ب من گفتن باید بری اعتراض بزنی خواستم بدونم هزینه دادرسی اعتراض چقدر است؟!؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زیاد نمیشود
شما تجدیدنظرخواهی نمایید
و درخواست نمایید که زوج خانه مستقل همراه با تمام وسایل تهیه نماید و بعد من حاضر به ادامه زندگی هستم
و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام کنید.
هزینه زیادی ندارد

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مبلغ زیادی نمی‌باشدحدود 200 هزار تومان