مشاوره حقوقی رایگان - تبانی شعبه حل اختلاف و شعبه دادگاه و پارتی بازی

با عرض سلام و خسته نباشید.در پرونده ای که من و دو نفر دیگر از همسایه ها جز خوانده بودیم توسط یکی از همسایگان خود که ادعا داشت که درختی که در حیاط ماست موجب خرابی دیوار او شده است و دو همسایه دیگر نیز هر کدام از انها توالت باعث خرابی دیوار او‌ شده است برایمان ابلاغ امد که از شما شکایتی در شعبه 2 ثبت شده و در این روند پرونده ما یک بار به شعبه خوانده شدیم که ان هم گفتند بروید تا احضاریه بیاید. بعد ابلاغی امد که طی یک هفته کارشناس برای کارشناسی می آید این یک هفته را در خانه بمانید تا کارشناس بیایید و برود ما تمام کار زندگی خود را کنار گذاشته در خانه ماندیم ولی کارشناس به هیچ یک از ما سه نفر مراجعه نکرد تا اینکه دادنامه برای ما ارسال شد که ما را محکوم کردند طبق نظر کارشناس. ما رفتیم و در اعتراضی که نوشتیم به حکم گفتیم که کارشناس نیامده و درخواست کارشناس از سمت خود را داریم ولی باز این موضوع رد شد. باجناق شاکی در شورای حل اختلاف است و همسایه روبروی ماست که تمام این کار ها را برایش کرده و ما را در دادگاه اصلا ادم حساب نمیکنند. ایا راهی است که ما به حقمان برسیم.ممنون میشم جواب بدهید

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام از طریق رئیس شورا و یا دادگستری پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با ریاست شورا مضوع را مطرح کنید

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگر نظر کارشناسی به شما ابلاغ نشده و دادنامه صادر شده به هر دو مورد اعتراض کنید

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

اگر حکم صادر شده بدوی است یعنی اولین حکم صادر شده است قابل تجدیدنظر خواهیست میتوانید اعتراض کنید پرونده به شعبه تجدیدنظر می رود ، اگر رای قطعی است ، اگر مطمئن هستید که کارشناسی انجام نشده ، این موضوع را به معاونت حقوقی دادگستری طی نامه ای بنویسید و با پیگیری وقت ملاقات هم میتوانید بگیرید و مطرح کنید

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

حتما میباست نظر کارشناسی به شما ابلاغ میشد اگر نشده در اعتراض تجدیدنظر این موضوع را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق رئیس شورا یا رئیس دادگستری پیگیری کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق رئیس شورا یا رئیس دادگستری موضوع را پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نسبت به رای اعتراض نمایید