مشاوره حقوقی رایگان - فرایند دریافت دیه از بیمه توسط وراث؟

با سلام خانم بنده بر اثر تصادف فوت شده.
راننده خودرویی که خانمم در آن سوار بوده مقصر بوده که ایشان هم فوت شده.
از راننده مقصر شکایت کردیم که بخاطر وفات، قرار موقوفی توقیف صادر شد.
ماشین دارای بیمه ایران است ولی نمی‌دانم چطور اقدام کنم.
با توجه به فاصله زیاد محل سکونت بنده با محل وقوع حادثه، خواهش می‌کنم مرا برای دریافت دیه راهنمایی بفرمایید.
متشکرم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

علیه وراث راننده وشرکت بیمه دادخواست تقدیم نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما می توانید وکیل بگیرد و علیه وراث راننده و شرکت بیمه دادخواست تقدیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست به طرفیت همه وراث راننده مقصر و بیمه مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست به طرفیت وراث راننده و بیمه مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید دادخواست به طرفیت وراث متوفی و شرکت بیمه بدهید و شکایت رد میشود