مشاوره حقوقی رایگان - دعوای خانوادگی

شوهرم معتاد و بسیار بد اخلاق و شکاک است هر روز به من توهین میکند و مرا کتک میزند ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به پلیس 110 گزارش با جملات رمزی دهید تا برایتان مشکلی پیش نیاید. و به یک پزشک مراجعه و معاینه و گواهی دریافت کنید و سپس شکایت کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

یک وکیل

شکایت ضرب و شتم مطرح و مهریه را اجرا بگذارید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق مراجع قضایی اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان ضرب و شتم و توهین فحاشی شکایت کنید.