مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام 18سالمه من سه ساله که عقدم و شوهرم در زمان عقد بکارتم رو برداشته و الان بین شوهر و پدر و مادرم اختلاف به وجود اومده و پدرم اجازه نمیده که همسرم رو ببینم و باهاش جایی برم و میگه که حق اینکه به حرفای شوهرم گوش بدم و تمکین کنم رو ندارم و جهیزیه بهم نمیدن و تا من چیزی میگم و میخام که شبی یا روزی رو با شوهرم بگذرونم کتکم میزنن و میخان مجبور به طلاقم کنن باید چه کاری انجام بدم

پاسخ ها :

یک وکیل

در صورت ضرب و شتم شکایت مطرح کنید .و چون عقد هستید در صورت موافقت شوهر میتونید مسکن جداگانه تهیه نمایید و زندگی مشترک را شروع کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما عقد نموده ایید می توانیم جهت ادامه زندگی با همسر خود به صورت مستقل زندگی خود را ادامه بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شوهرتون صحبت کنید و زندگی مشترک را شروع کنید و پدر شما اجازه دخالت ندارد