مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف

سلام با شوهرم مشکل دارم و میخوام به وکیل مراجعه کنم آیا وکیل با شوهرم صحبت میکنه و میتونه تغییر بده رفتاراشو که باز با هم ادامه بدیم؟؟ یا نه آدم به وکیل مراجعه کنه فقط و فقط وکیل کارهای طلاق و جدایی رو میکنه؟؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

سلام وکلا معمولا در زمینه خانواده سعی در صلح و سازش دارند با یکی از همکاران وقت مشاوره بگیرید و درخواست خود را عینا مطرح کنید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. بله. امکان این مساله وجود دارد. در صورت تمایل تماس بگیرید.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام وکلا سعی در سازش بین طرفین دعوا دارند اما تغییر در رفتار امری تخصصی است پیشنهاد میشود به مشاور خانواده یا حتی روانکاو مراجعه فرماید