مشاوره حقوقی رایگان - سازش با همسر

باسلام وخسته نباشید
بنده نزدیک 1سال میشد که عروسی کرده بودیم
تابستون امسال با شوهرم بحثمون شد و من خانه را ترک کرده به همراه پدرم به خانه پدریم رفتم چون شوهرم کتکم زده بود تقریبا دوسه هفته ای گذشت که نصف شب مادر شوهرم باصدای بلند داد میزد تهمت زد که طلاها رو شما دزدیدی... خلاصه کارمون به شکایت و دادگاه کشید والان درخواست سازش و اشتی میدن هی افراد میفرستن...شوهرمم میگه من همه چیو میزارم کنار نمیدونم واقعا ته دلش اینو میگه یا اینکه چون مادرش باید جریمه بده به خاطر اون میخواد من برگردم و رضایت بدیم نمیدونم چه تصمیمی بگیرم خودم میگم یک راهش اینه یه فرصت دوباره بدم به دست دادگاه و کاغذ ثبتی بگیرم ازش و یک راهم اینه که جدا بشم و تمام چون میترسم با شوهرم بد تر از قبل بشیم و ارتباطمون بدتر بشه و پشیمون بشم از تصمیمم.... ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
بهتر است به منزل مشترک بازگردید
اگر طلاها دست شما باشد ممکن است بخاطر طلاها چنین قصدی دارند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است برای مسائل خانواده با مشاور خانواده صحبت کنید و برای مسائل حقوقی و راه‌های آن و نتایج آن با وکیل مشاوره داشته باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با خانواده مشورت کنید
مردی که زنشو کتک بزنه و مادرش عربده بکشه نیاز به مشاوره خانوادگی حضوری دو نفره دارد احتیاط کنید