مشاوره حقوقی رایگان - رضایت

سلام با توجه به قانون جدید در صورت اخذ رضایت از شاکی بعد از قطعی شدن حکم و تخفیف در دادگاه تجدید نظر و برگشتن به اجرای احکام و الان 16ماه زندان تایید شده به خاطر جرح با چاقو در صحرا و رضایت آیا ایشان سابقه ندارن الان زندان کلا کنسل میشه فعلا اجرا نشده

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

در صورت داشتن رضایت کیفیات مخخفه شامل حالشون میشه حالا با تبدیل مجازات یا تخفیف

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بسته به نطر قاصی است تخفیف داده میشود یا تبدیل میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر در صورت رضایت معاف از مجازات نخواهند شد و فقط مدت حبس کمتر خواهد شد