مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

با سلام؛ بنده شاکی پرونده کیفری تصرف عدوانی زمین هستم . نهال های مرا از ریشه درآوردند و دور زمین من را دیوار کشیدند. کارشناس به نفع من نظر داد. متهمین که از مجرمان سابقه دار هستند وی را تهدید کردند و نظریه تکمیلی را بی نتیجه نوشت و من را بلاتکلیف گذاشت و کندن نهال ها را نیز نپذیرفت. من مدارک کافی دارم ولی طرف مقابلم مدارک محکمه پسندی ندارد.حالا سوال من از شما این است که تقاضای کارشناس 3 نفره بدهم یا از دادگاه بخواهم قرار اناطه صادر کند؟ با تشکر از شما

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید به نظر کارشناس در مهلت مقرر اعتراض کنید و درخواست کارشناس سه نفره نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی به نظریه کارشناس اعتراض کنید و درخواست ارجاع به هیئت سه نفره نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید به نظر کارشناس در مهلت مقرر اعتراض کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید درخواست هیات کارشناسی را مطرح نمایید و مدارک خود را به کارشناس و دادگاه ارائه بدهید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید پرونده و نظریه کارشناسی مورد بررسی قرار گیرد.