مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک به صغیر

سلام
ضمن تشکر از راهنمایی های شما بعرض میرساند بنده قصد دارم که مغازه خودم را به دو نوه ام ( 6 ساله و 2 ساله ) بطور مساوی انتقال دهم بصورتیکه هیچ یک از نوه هایم از زمان انتقال تا بیست سال حق فروش و انتقال را نداشته باشند. اما پدر ایشان که فرزند خودم است، بعنوان قیم بچه ها ، از زمان انتقال در این مدت بیست ساله اختیار تام در انتقال و فروش و غیره در مورد این مغازه را داشته باشد. با سپاس فراوان از بذل محبت شما در ارسال پاسخ .

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به دفتر اسناد رسمی مراجعه کرده و عقد صلح منعقد کنید و شرایطی که ذکر کردید در سند صلحنامه بیاورید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

میتوانید صلحنامه رسمی با شرایطی که ذکر کردید تنظیم کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید عقد صلح در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم نمایید و باید عین همین شرط را ذکر نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به دفترخانه صلحنامه تنظیم کنید.