مشاوره حقوقی رایگان - از بین رفتن بکارت

سلام من با اقایی آشنا شده بودم که به بهونه دورهمی با دوستامون جمع میشدیم به من مشروب میداد جوری ک من اصلا نمیتونستم رفتارمو کنترل کنم بکارتمو گرفته بود و همیشه میگفت بهم اسیبی نمیزنه و من وقتی امدم خونه هیچ خونی ندیدم برای همین متوجه نشدم روز اول تا اینکه خودش به زبون اورد باورم نمیشد حتی برای اطمینان رفتم دکتر زنان و گفتن پرده از نوع ارتجاعی بوده و از بین رفته زمانی که این اتفاق افتاده زیر سن قانونی بودم 17 سال ازش صدا دارم که بهش گفتم من از اول گفتم دخترم چرا اینکارو باهام کردی و به پزشک قانونی هم مراجعه میکنم اما میخوام بدونم با شکایت ممکنه برای خودم مشکل ساز شه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات در صورت شکایت شما نیز محکوم به رابطه نامشروع می شوید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید بتوانید اثبات نمایید که ایشان به روز به شما تجاوز کرده است
در غیر این صورت ..