مشاوره حقوقی رایگان - از بین رفتن بکارت

سلام من حدود 4ماه پیش با پسری تویه تولد اشنا شدم و مدتی بعد همراهش به ویلاشون رفتم بهم مشروب داد و خودش همش به بهونه تلفن حرف زدن میرفت اتاق و مشروب نمیخورد من بعد از خوردن یکم مشروب حالت نیمه بیهوش داشتم چون مشروبمو با یه مشروب دیگه قاطی میکرد با من رابطه برقرار کرد و بکارتمو گرفت بعد به بهونه اینکه ازدواج میکنیم یک بار دیگه این اتفاق پیش امد ولی همش دروغ بود و ناپدید شد بعد گذشت 2 ماه از اخرین رابطمون و داشتن عکس و صداش اگه رابطمون ثابت شه ممکنه به ضرر من هم رای داده بشه و من هم شلاق بخورم؟

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام ، آنطور که در سوالتان فرمودید، ظاهرا دو بار رابطه بر قرار شده است و اینگونه از سوالتان بر می آید که ظاهرا رابطه ی اول به دلیل مصرف مشروب ، بدون رضایت شما بوده است ولی با این حال مجددا یک بار دیگر نیز ارتباط بر قرار نموده اید بنابر این حتی اگر رابطه ای اول را بدون رضایت حضرتعالی در نظر بگیریم، با این حال جرم ارتباط دفعه ی دوم همچنان وجود خواهد داشت لذا با عنایت به توضیحات فوق جرم مصرف مشروبات الکلی با مجازات شلاق و جرم زنا (مربوط به ارتباط دفعه ی دوم) با مجازات شلاق برای شما محقق شده است ضمنا حتما توجه نمایید که ادعای این موضوع که ارتباط دوم به دلیل فریب و قول ازدواج بوده ، فرقی به حال شما از جهت تحقق جرم زنا نخواهد داشت . موفق و موید باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکان ندارد چون روابط شما خارج از رابطه زوجیت بوده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثابت بشه شما نیز مجازات خواهید شد و شکایت برای شما فایده ای نخواهد داشت.