مشاوره حقوقی رایگان - رابطه با مرد متاهل

سلام، من با آقای متاهلی ب اصرار اون آقا در رابطه بدون فضای حقیقی بودم، فقط رابطه مجازی داشتیم، مدتی هم دوماه رابطه نداشتیم رابطمون فقط در حد درد و دل و مشکلات زندگی گریه کردن من، البته من اجازه به ورود به حریم شخصی نمی‌دادم. خانوم ایشون متوجه شده و تهدیدم کرده، گفته که رسوات میکنم، شهر ماهم شهر کوچیکیه، من کلا دلیت اکانت کردم.ایشون میتونه منو پیدا کنه و ازم شکایت کنه؟ کار من جرم محسوب میشه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام از طریق پلیس فتا ممکن است شناسایی بشوید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

اگر رابطه خاصی نداشتید ایشون نتیجه ای نخواهند گرفت

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر شکایت کنند ممکن است از طریق پلیس فتا شناسایی شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی دارد در کدام شبکه مجازی چت داشتید اگر قابل دستیابی باشد تحت شرایطی جرم محسوب میشود

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام و عرض ادب ، خواهر گرامی اگر رابطه تان همانگونه که فرموده اید فقط و فقط و فقط در حد طرح مشکلات زندگی و گریه کردن و اینگونه موارد بوده ، در اینصورت خیالتان راحت باشد چرا که جرمی مرتکب نشده اید . ولی جدای از این موضوع ، به نظر می رسد برای درد دل کردن و طرح مشکلات زندگی ، عاقلانه این است که به یک مشاور روانشناس مراجعه کنید تا به یک فرد غریبه ی متاهل . موفق باشید

سید مصطفی رضوی

جناب آقای سید مصطفی رضوی :

با سلام
اگر محتوای پیام های ارسالی مبتنی بر روابط خارج از عرف باشد محتمل است که تحت عنوان رابطه نا مشروع تحت تعقیب قرار بگیرید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام جرم بودن كارتون بستگي به متن پيام هايي است كه فرستادين
امكان طرح شكايت هم هست

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اگر شکایت کنند و با متن پیامها و پرینت مکالمات فقط به رابطه نامشروع اون هم در حد جزای نقدی محکوم میشوید

یک وکیل

سلام.وقت بخیر.اگر پیام حاوی مطالب مبتذل با مستهجن باشند.قابل پیگیری است در غیر این صورت خیر
ضمناً شما از باب تهدید میتوانید از ایشان شکایت کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر صرفا مطالبی که گفتید رد و بدل شده باشد نگران نباشید
پیامها بسته به نوع شبکه قابلیت دستیابی دارد