مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر

سلام خسته نباشید
چند سال پیش با یکی از دوستانمون برا یه گاورداری یه زمین از جهاد اجاره کردیمو گاوداریو احداث کردیم چون کارت پایان خدمت نداشتم مجوزو بنام اون گرفتم که بعد احداث کلا زد زیر همه چیز شکایت کردم یه لایحه داد اقرار کرد که شریک هستیم ولی منحل شده شراکت ولی مدرکی نتونست ارائه بده. یه نوشته آورد که نوشته بود شاکی از طریق بانک 15 میلیون گرفته و هیچ ادعایی نداره دادیم کارشناس خطو امضا کارشناسم نظرش این بود که نه پولی به حساب رفته نه خطو امضا از شاکی هست و سند اصالت نداره. در غیاب من 12 میلیون چک داده به پدرم ولی نوشته بابت بدهی خرج کرد شاهدها هم گفتن خودش نبود و پدرش بود ولی من وکالتی هم به پدرم ندادم. حکم اثبات مشارکت من اومده حالا اعتراض گذاشته. دلیل اولش اینه که ملک اجاره ای هستو شراکت منحله و شاکی مشخصات زمینو نگفته تو دادخواستش. دلیل دومش هم اینه که درسته کارشناس گفته سند اصالت نداره ولی شاهدها شهادت دادن که اون مبلغ برا انحلال شراکت بوده. خواستم ببینم دلایلش قابل قبول هست؟
ممنون. تشکر از شما

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" ارائه پاسخ قاطع ، اطمینان بخش و کامل به سؤال شما مستلزم رؤیت و مطالعه اسناد و مدارک مورد ادعا و مشاوره حضوری است .

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام ،کاربر گرامی تأئید صحت مدارک و میزان ارزش آن با دادگاه رسیدگی کننده می باشد لذا بدون ملاحظه مدارک و ادعا های طرفین نمیتوان در اینخصوص اظهار نظر قطعی کرد.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.انشاالله خیر.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
بدون ملاحظه اسناد و مدارک و همچنین رای بدوی امکان پاسخگویی صحیح به پرونده وجود ندارد

یک وکیل

با سلام اینکه پول به پدر شما پرداخت شده است نمی تواند دلیل اثبات تعلق پول به شما باشد دیگر اینکه اتمام قراداد اجاره نمی تواند پایان شراکت باشد.بهتر است در این خصوص با وکیل حضورا مشاوره کنید.