مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری برای تهیه چک

سلام خدمت شما وکیل محترم من به دلیل شرایط خیلی خیلی بده اقتصادی که مجبور بودم در کنار خیابان زندگی کنم کنم از طریق یک فردی مورد کلاهبرداری قرار گرفتم ایشان از طریق بنده تعدادی از از بانک ها را دسته چکی به نام من گرفته و همه را مجبورم کرد امضا کنم و تهدید کرد اگر موردی را به کسی بگویم بچه هایم و خودم در خطر هستیم تقریباً یک سال در منزلی که خود ایشان برایم فراهم کرده بودند محبوس بودم اکنون به مدت یک ماه است که توانستم از پیش آن برم و بعد از این که متوجه شدم تعقیبی در کار نیست و با ترس از اینکه مراجعه کنم به مراجع قانونی از این طریق با شما مکاتبه دارم حساب حقوق مستمری بگیر من یارانه ام مسدود شده کل حساب هایم مسدود شده خواهش می کنم کمکم کنید بدتر از قبل شدم، آیا میتوانم از ایشان شکایت کنم اگر بنده به یکی از مراجع قضایی بروم خودم را به عنوان متهم بازداشت می‌کنند آیا حسابهای مسدودی هم باز میشود

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید از ایشان شکایت کلاهبرداری را مطرح نمایید ولی