مشاوره حقوقی رایگان - جهت استخدامی ممنون میشم جوابمو بدین واقعا استرس دارن

سلام وقتتون بخیر خدا قوت
حدودا 13 سال پیش دختر خیلی کم سنی بودم با یه آقایی آشنا شدم تو پارک نشسته بودیم پلیس اومد و مارو برد بازداشتگاه شب نگهمون داشتن تا صبح و صبح بردن فک کنم فک کنم دادسرا اونجا خانوادمم خواستن و اثر انگشت از هر 10 انگشتم گرفتن حتی با دستبند بردن و صبح توی یه اتاق با یا قاضی مروندمو بررسی کردن و 5 دقیقه ام نشد گفت بلند شو برو خونه و از همونجا رفتم خونه
حالا استخدامی وزارت بهداشت قبول شدم گفتن برو سو پیشینه بگیر آیا پیشینه برام ثبت شده؟؟؟؟؟ ممنون میشم خواهشا خواهشا کمکم کنین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر نگران نباشید
شما دارای سابقه کیفری موثر نیستید
و در صورت استعلام ، گواهی عدم سو پیشینه ،
صادر خواهد شد