مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک

سلام وقت بخیر،
یک دستگاه خودرو از خانمی خریداری کردم و مدتی بعد به شخصی دیگه به مبلغ 70 میلیون فروختم که مبلغ 10 میلیون دریافت کردم و مابقی در دو فقره چک 30 میلیون تومانی برای دو ماه و چهار ماه بعد دریافت کردم ولی خریداری چکها را پاس نکرده و متواری هست خودرو هم دست ایشان هست،من از خانومی که پلاک و برک سبز بنامشان هست وکالت فروش دارم (وکالت تام) آیا من میتونم با این وکالت فروش تقاضای توقیف پلاک و توقیف خودرو کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید چکهایی که منتهی به صدور گواهی عدم پرداخت گردیده است را اجرا گذاشته و دادخواست مطالبه آن و درخواست تامین خواسته مبنی بر توقیف خودرو را به نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر این اختیار در وکالت‌نامه باشد می توانید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر این اختیار در وکالتنامه تصریح شده باشد می توانید
در غیر این صورت نسبت به چکها اقدام و تامین خواسته و توقیف نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر این اختیار در وکالت‌نامه باشد می توانید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما مالک نیستید ولی میتوانید چک ها را به اجرا بگذارید و بر اساس تامین خواسته ماشین را توقیف کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر نمی توانید.اما نسبت به چکها با توجه به وصف تجریدی بودن چک اقدام کنید و با تامین خواسته خودرو را توقیف کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله میتوانید زیرا وکالت تام دارید
ولی شما باید درخواست اجرای چک را مطرح نمایید و سپس درخواست دستور موقت مبنی بر توقیف خودرو را مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما فقط بابت چکها حق دارید شکایت نمایید اگر در متن مبایعه نامه حق فسخ داشته اید که مراحل آن کمی پیچیده است