مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری عابر

سلام خسته نباشید من میخواستم یه خونه اجاره کنم تماس گرفتم گفتن تا صبح بخوام خونه رو نگه دارم باید بیعانه بدین من هم 10 میلیون کارت ب کارت کردم شماره حسابش هم دارم با اسمش ایا میتونم از طریق شماره حساب پیگیر بشم پولمو میتونم برگردونم؟؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. ابتدا باید اظهارنامه ای برای مخاطب در خصوص استرداد وجه ارسال کنید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

عمل متقلبانه درسوال شما مفقود است و به طور واضح و روشن اعلام نمایید که چه عملیات متقلبانه ای در خصوص اخذ وجه از شما صورت گرفته شده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نسبت به استرداد وجه اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله با عنوان کلاهبرداری می توانید شکایت کنید.
یا با استناد به پرینت بانکی دادخواست مطالبه وجه بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ابتدا باید اظهارنامه ای برای مخاطب در خصوص استرداد وجه ارسال کنید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله
شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست مطالبه وجه را
اقامه نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام. ابتدا باید اظهارنامه ای برای مخاطب در خصوص مطالبه وجه ارسال کنید .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام ابتدا اظهارنامه ارسال ،سپس دادخواست‌مطالبه وجه تقدیم نمایید