مشاوره حقوقی رایگان - ضرب شتم

سلام خسته نباشید بنده توسط همسایه مورد ضرب شتم قرار گرفتم و مامور از کلانتری امد صورت جلسه نوشت و از طریق کلانتری به پزشک قانونی معرفی شدیم زده پلیپ بینیم آسیب دیده استخوان فکم زیر چشمم کبوده گونه هام ورم کرده جراحت دست ران زانوم تمام بدنم سیاه شه باچوب زده چوبه میخ داشت جای میخا اجر پرت کرد مچ پام اسیب دیده ولی درصد نزده اصلا نمیدونم چرا ولی مال این اقانیم درصد زده که اصلا دست بلند نکروم همسایه ها شاهدن مدیر ساختمون و تو جلسه دادگاه قاضی گفتن چون مال اینارو درصد زده جلوترن شما محکومی و اینکه درصد نزده براتون و دیه تعلق نمیگیره بنده گفتم شید علتی داره پیگیر میشم گفتن نه یعنی تعلق نمیگیره سازش کنید پرونده بسته شه بنده گفتم دماغم شکسته تمام بدنم داغونه از کجا بیارم عمل کنم مگه میشه بعدش قاضی محترم گفتن ما پرونده رو یک هفته باز میزاریم که خانم پیگیر بشن و اگه درصد خورد تو نامه پزشک قانونی قبول کنن این اقا حالا بنده چیکار کنم چجوری پیگیر بشم باتشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر به آن معترض هستید در وقت قانونی اعتراض کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

این معترض هستید می‌توانید اعتراض خود را به صورت مکتوب اعلام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما حتما به نظریه پزشکی قانونی ، اعتراض کتبی خود را مطرح نمایید و
و این گفته قاضی ، که
چون پزشکی قانونی برای شما درصد تعیین نشده ، به شما دیه تعلق نخواهد گرفت ، قابل بررسی است و پیگیری نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام شما اعتراض کتبی خود را درخصوص نظریه پزشکی قانونی مطرح نمایید و این گفته قاضی ، که چون پزشکی قانونی برای شما درصد تعیین نشده ، به شما دیه تعلق نخواهد گرفت قابل پیگیری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اعتراض در مهلت قانونی داشته باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ظرف مهلت مقرر به نظریه پزشک قانونی اعتراض کنید یا تقاضای نظریه تکمیلی کنید