مشاوره حقوقی رایگان - طلب خانه در قبال مهریه

همسر من دبیر آموزش پرورشه و اموالی که من از اون اطلاع دارم یه خونه 80 متری و یک ماشین زانتیاس که البته منبع درآمد های مخفی دیگه هم داره که من اصلا خبر ندارم متاسفانه با یک عده آدم های ناباب دوست شده و به قول خودش تفریحی مواد میکشه و مشروب میخوره چند وقت قبل یکی از همین دوستان نا اهل پیشنهاد داده بود که خانه را به نام اون دوست بزنه تا بره با سند خانه وام بگیره من خیلی بعد از شنیدن این موضوع و دو به شک شدن همسرم برای انجام این کار حالم بد شد
من 414 سکه مهریه امه میخوام بپرسم در چه صورت من میتونم خانه رو به عنوان مهریه طلب کنم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

یک خانه جزء مستثنیات دین است. در قبال مهریه توقیف نمیشود.
با همسرتان صبحت کنید تا فریب اشخاص را نخورند. اگر در رودربایسی قرار میگیرند به میزان مهریه سند را بنام شما بزنند.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در هر صورت شما میتوانید این اقدام را عملی سازید