مشاوره حقوقی رایگان - شماره موتور دستکوب

سلام خسته نباشید لطفا جواب کامل بدین
بنده یک خودرو دارم که موتورش تعویض شده و شماره موتورش کاملا مشخص هست که دستکوب هست برای تعویض پلاک به مشکل خوردم و ثبت سیستم کردن و فرستادنم برم راهنمایی رانندگی استان و پلیس آگاهی .. نمیدونم اگر برم ماشین رو میخابونن یا جریمه میکنن..از چند نفر هم پرسیدم گفتن آگاهی بری ماشین رو میخابونن و موتور قیچی میکنن ک میترسم برم بعضیا هم میگن فقط جریمه میکنن ممنون میشم کامل توضیح بدین

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید روال قانونی را طیکنید و از فروشنده خسارت بخواهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر علم و آگاهی از تعویض موتور خودرو نداشته‌اید از عیوب خودرو تلقی و می توان معامله خود را فسخ نماید و استرداد ثمن و خسارات قانونی اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر خودرو توقیف نخواهد شد و فقط شما باید جریمه را پرداخت نمایید تا راهنمایی و رانندگی به شما اجازه تعویض پلاک بدهد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام نظرکارشناس راهنمایی و رانندگی مهم می باشداصولاباجریمه حل می شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت اطلاع نداشتن از عیوب خودرو میتوانید معامله را فسخ کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در هر صورت باید جهت تعویض پلاک اقدام کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام باید از راه حقوقی وارد بشید و دادخواست مطالبه خسارت و فسخ معامله را بخواید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
معامله را فسخ نماید