مشاوره حقوقی رایگان - پدر ایثارگر

سلام و عرض ادب سال 65 تا 67 پدرم بعنوان سرباز در جبهه خدمت کرده بعدش در سال 74 فوت کردند بعدش در سال 76 ازدواج کردند. خواستم بدونم برای پدرم الان کارت ایثارگری و حقوق مزایا تعلق میگیره ؟؟؟ ممنون

پاسخ ها :

رحمان شعبانی

جناب آقای رحمان شعبانی :

در سال 74 فوت کردند و دو سال بعد ازدواج کردند؟؟؟
/

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال مبهم است شما فرموده ایددر سال74فوت شده استچطور در سال76ازدواج نموده؟

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق مرجع ذیصلاح بنیاد جانبازان و ایثارگران پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید درخواست خود را به بنیاد جانبازان و امور ایثارگران مطرح نمایید و مدارک مربوطه را ارائه بدهید تا در کمیسیون بررسی بشود و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جهت اطمینان به ارگان مربوطه مراجعه کنید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام خیر -جهت اطمینان به ارگان مربوطه مراجعه کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام سوال مبهم می باشد؟به بنیاد جانبازان وامورایثارگران مراجعه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما به درستی مطرح نشده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق بنیاد پیگیری نمایید