مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه

سلام خسته نباشید
بنده درخواست طلاق دادم از طریق عسر و حرج در دادگاه بدوی رای تایید شد با مدارک پرداخت نکردن نفقه، محکومیت در ترک انفاق، 2 پرونده ضرب و شتم عمدی، همسرم در حال حاضر به دلیل پرداخت نکردن نفقه و دیه و مهریه و ترک انفاق زندان هستن الان اعتراض زدن به حکم طلاق برای تجدید نظر نفقه رو بعد از اومدن حکم طلاق پرداخت کردن و نامه ازادی رو روی اعتراض زدن برای تجدید نظر میخواستم ببینم مشکلی پیش میاد چقد احتمال داره رای اول تایید بشه
تاریخ شکایت نفقه 98/8/2 بوده و صدور حکم تاریخ 99/2/23بوده
درصورتی که الان پرداخت کرده یعنی بعد دوسال اونم وقتی افتاده زندان
در دادگاه بدوی استعلام گرفته شد که هیچ مبلغی واریز نکرده

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

واریزی نفقه ازسوی ایشان تاثیری دررای نخواهدداشت

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام،با توجه به زندانی بودن ایشان،عذرنپرداختن نفقه،موجه می باشد واگر بخاطر عدم پرداخت نفقه،حکم طلاق صادر شده،با توجه به واریزی نفقه،حکم مذکور نقض می گردد،مگر اینکه اسباب مواجهه حکم طلاق،علت‌های قانونی دیگر باشد،

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید.