مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام و احترام
دختری هستم اذر ماه سال جاری 18 سالم تمام میشه
پدرم فوت کرده سالهاست و مادر حکم قیومیت گرفته بوده تا الان
میخوام ارثیه م رو بگیرم
1.کی میتونم اقدام کنم؟
2.خانواده(خواهر و برادرها) درحال به نام زدن اموال از پدر به مادر هستند. من راضی نیستم.چون به ارثیه م نیاز دارم و در اون صورت مادرم بهم سهم رو نمیدهد تا زمانی که در قید حیات هست. چه باید بکنم؟
3.روند کسب ارث به چه صورت هست؟
4.آیا میتونن به دلیل خصومتی که با من دارن بخشی از ارث رو مخفی کنند و تقسیم نکنن؟
5.ارث پدربزرگم که بصورت زمین های کشاورزی هست هنوز بین عمو ها و پدر مرحوم دقیق و مشخص تقسیم نشده. اگر اقدام کسب ارث کنم میتونن کاری کنن که این زمین ها مخفی از رای دادگاه بمونه و به من نرسه؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام،انتقال سهم شما باید بخاطر مصلحت و غبطه برای شما و با اجازه،و تایید دادستان باشد،والا،اقدام قیم غیر قانونی،بوده و شما،که،18 سال تمام شدید می توانید ابطال اموال،منتقله را ازدادگاه بخواهید،تمامی اموال پدرتان را شما به اندازه سهم خودتان، وارثید و کسی نمی تواند بدون اجازه شما تصرف کند،اموال پدر بزرگ تان ،اگر قبلا بین ورثه تقسیم،نشده،شما از سهم،پدرتان،به اندازه سهم خود ارث می برید،شما بعد18سال کامل،باید اول،گواهی حصر،وراثت بابت ورثه پدرتان را اخذ و سپس دادخواست تقسیم ترکه تقدیم دادگاه کنید،درخصوص اموال پدر،بزرگ،به همین شکل عمل کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید.