مشاوره حقوقی رایگان - ملک

با سلام خسته نباشید من یه واحد آپارتمان خریدم فروشنده مشکلات خونه رو بهم نگفت، مثلا گفت خونه کف سرامیک در حالی که بعد از چند ماه متوجه شدم کف بتون هست، یه مشکل دیگر هم داشت که بهم نگفت که کف حمام و دستشویی آب میاد بعد از این ماجرا بهش گفتم خونه این وضعیت رو داره شکایتش کردم خواستم بدونم به حقم میرسم؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" دعا کن انشاءالله به حقت می رسی !

یک وکیل

با سلام اینکه قاضی پرونده چه حکمی صادر کند در اختیار وکلا نیست اما علی الاصول شما می توانید فسخ معامله را درخواست کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید در خواست فسخ معامله به واسطه غبن کنید. البته قاضی با توجه به اهمیت مشکل تصمیم میگیرد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.در صورت ذکر اکانات ساختمان ومغایرت آن با قراردا ،بلی ولیکن در صورت عدم درج ،خیر.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
در صورتیکه شما در قرارداد عنوان کرده باشید که ملک رو رویت کرده و با شرایط موجود خریداری کرده اید و کلیه اختیارات در خصوص فسخ معمله را از خود ساقط کرده باشید و پیش بینی دریافت خسارت در صورت وقوع عیب را نیز ننموده باشید شکایت شما نتیجه ای نخواهد داشت در غیر اینصورت میتوانید حسب مورد تقاضای فسخ قرارداد یا مطالبه خسارت نمایید
البته اکثریت اختیارات در فسخ معامله نیز فوریت داشته و در صورت گذشت مدت طولانی از وقوع قرارداد قابلیت اعمال نخواهد داشت