مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدر مسیحی به پسر مسلمان

سلام ، زوج ارمنی در ایران مسلمان شده،
8ماه بعد پدر زوج فوت کرده، از طرف شورای حل اختلاف وکلیسا ارامنه انحصار وراثت ثبت شده و ارث بصورت مساوی بین وراث تقسیم شده،و زوج هم جز وراث قید شده.
حال که زوجه مسلمان میخواهد با مهریه و ملک توقیفی از روی برگه حصر وراثت ملک را مزایده گزارد ، زوجه اعتراض کرده و نامه داده که طبق ماده 37 احوال شخصیه ارامنه چون مسلمان است ارث از پدر مسیحی خود نمیبرد.
بالاخره قانون به برگه انحصار وراثت عمل میکند یا احوال شخصیه ارامنه؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام،تا زمانیکه نام زوج در گواهی حصر وراثت،از طریق مرجع قانونی،حذف نگردید،حصر وراثت مذکور ملاک مرجع قضایی است و شما می توانید اقدام کنید،

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانیکه نام زوج در گواهی حصر وراثت از طریق مرجع قانونی،حذف نگردید،حصر وراثت مذکور ملاک مرجع قضایی است و شما می توانید اقدام کنید.