مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد رهن و اجاره

سلام وقتتون بخیر من مستاجر هستم و 25 روزه یک واحد اپارتمان صفر را تحویل گرفتم اما این واحد خیلی مشکل داره مشکل آیفن پکیج سینک و البته تعمیرکار آیفن میگه مشکل سیم کشی داره آیا من میتونم قرارداد را فسخ کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

اول اظهارنامه بفرستید برای مالک اگر تعمییرات انجام نداد تقاضای فسخ قرارداد انجام بدید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر عین مستاجره از قابلیت انتفاع خارج شده باشد بله در غیر این صورت می توانید الزام موجر را به تکمیل و تجهیز و تعمیر خواستار شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اظهارنامه ارسال کنید اگر اقدام نکرد طرح دعوا کنید.