مشاوره حقوقی رایگان - میتونم اجاره نامه رو فسخ کنم

با عرض سلام و خسته نباشی خدمت شما. بنده یه ملکی رو در تاریخ 30/1/1400 اجاره کردم ولی تقریبا از اواسط تیر رفتیم سر خونه چون همسرم خارج از کشور بود و من همش خونه مامانم بودم البته گاهی اوقات هفته ای دو الی سه بار که کار داشتم میومدم و سر میزدم.
زمان بازدید و نوشتن قرارداد بهمون گفتن که موقعیت مکانی خونه عالیه همه چی در دسترسه، ماشین خیلی سریع گیرتون میاد و ... (چون حدود یه سال و نیمه که ماشین نداریم). ولی از وقتی که وارد این خونه شدیم واسمون خیلی سخت شده نه ماشینی هست که بشه باهاش رفت و آمد کرد غیر اینکه اسنپ بگیری. سبزی فروشی و میوه فروشی هم بهمون نزدیک نیست. آب شهر هم نداریم و آب چاهه و خیلی واسمون این موضوع سخته البته اینو هم بگم که صاحبخونه لطف میکنن و واسمون با دبه آب چشمه میارن ولی خوب بهرحال. از طرفی هم خداوکیلی از وقتی وارد این خونه شدیم تقریبا هر روز یه چیزی داره خراب میشه یه بار کولر، یه بار آیفون، یه بارم چراغهای آشپزخونه همه باهم سوختن (یه لامپ مرکزی داره و 6تا لامپ هالوژن) الانم که دوتا لامپ بالکن. هر وقتم موضوع خرابی وسایل رو میگیم بهشون میگن ما سالم بهتون تحویل دادیم خودتون خراب کردین. به خداوندی خدا اگه بهشون دست زده باشیم آخه ما با وسایل خونه و برق چیکار داریم آخه. الانم چندروزه از آشپزخونه بوی تعفن میاد فکر کنم از لوله هاشه چون اینجا فاضلاب نداره. خلاصه از وقتی اومدیم اینجا هر روز یه جوری درگیریم . میخواستم بپرسم میتونیم معامله رو فسخ کنیم و دنبال یه خونه با شرایط بهتر باشیم. چون خدایی در عذابیم. همسرم که میخواد بره سرکار یا از سرکار میخواد برگرده تو این گرما کلی پیاده میاد نا برسه خونه چون مسیرش ماشین خور نیست. درضمن طبقه 4 هم هستیم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بسته به شرایط قرارداد داردتحقیقات در خصوص سوق الجیشی محل زندگی با خودشماست اما اگر از حیز انتفاع خارج است امکان پذیر است