مشاوره حقوقی رایگان - فسخ اجاره نامه

سلام
يك ماه پيش از طريق سايت " ... " يك خانه ٦٣ مترى در منطقه پيروزي پسند كرديم و جهت بازديد رفتيم. در بازديد اوليه متوجه اشكالات خانه نشديم چون مستاجر در منزل بود و در خانه وسيله چيده شده بود. و خود مستاجر ٣ مورد از خرابي هارو اعلام كرد و به مالك گفتيم بايد نسبت به تعمير اين سه مورد اقدام كند. چون زمان كافي براى گشتن نداشتيم همان خانه را معامله كرديم.
مالك تا زمانى كه ما تمام پول را در بنگاه تحويل نداديم حق ورود مجدد به خانه جهت بازبيني خانه را به ما نداد و كليد خانه را درست پس از امضاي قولنامه و دريافت كل وجه به ما داد.
پس از ورود به خانه علاوه بر ٣ موردي كه مالك قول داده بود تعمير كند و تعمير نكرده بود متوجه ٦ مورد ايراد اساسي و غير قابل چشم پوشي شديم.
مالك به هيچ عنوان نه قبول مى كنه كه تعمير كنه و نه قبول مى كنه با فريب خونه را به ما انداخته !
ما براى فسخ قرارداد اقدام كرديم به بنگاه اما بنگاه به ما جواب نداد و گفت طرف حساب شما مالك هست.
مالك روزهاي اول جواب مارو نداد اما بعد از اينكه اون رو تهديد كرديم كه با گرفتن وكيل و رفتن به دادگاه اقدام خواهيم كرد به ما گفت يك مستاجر جديد پيدا كنيد تا پول پيش را به شما برگردانم.
ما با قبول اينكه يك ماه اجاره را به ايشان بپردازيم و در اين يك ماه ايشان مستاجر بياورند سعي كرديم اقدامى نكنيم.
الان ١ ماه گذشته و مالك هربار ما مستاجر برديم يه ايرادي گرفت و يا اجاره را بالاتر گفت يا هر بار يك بهانه اورد تا خانه را اجاره ندهد
ما شرايط سختى داريم و جوري نيست كه بتونيم ٤-٥ ميليون پول وكيل بديم
اين اولين تجربه ما براي اجاره ملك بود و اصلا اصول معامله رو بلد نبوديم
خواهش مى كنم به ما بگيد بايد چيكار كنيم تا معامله رو بتونيم فسخ كنيم
ايا راهي هست؟
ماهانه ١.٥ ميليون الكى به ايشان پرداخت مى كنيم
بدون اينكه در خانه نشسته باشيم
ملك خاليه و تنها زمان بازديد ميريم اونجا در رو باز مى كنيم
پول پيش و اجاره با توجه به شرايط خانه اصلا موجه نيست و هيچكس قبول نمى كنه با اين پول يك زير زمين را اجاره كند
از طرفي ما بعد از ورود به خانه و صحبت با مدير ساختمان متوجه شديم مالك پس از خريد اين واحد در معماري آن دست برده و اشپزخانه و اتاق جابجا شدند و لوله ي هود اشپزخانه اصلا كار نمى كند و مالك از اول متوجه اين موضوع بود اما با دروغ به ما گفت اين ها هيچ صحتي نداره
همچنين مالك اين واحد ٦٣. مترى دوتا خواهر هستن و از بنگاه شنيديم معامله يك واحد توسط دو مالك غير قانونى تلقي ميشه
خواهش مى كنم با توجه به اين ها اگر راهى هست مارو راهنمايي كنيد
من منتظر پاسخ شما هستم
متشكرم