مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از والدینی که جدا شدن

سلام من 24 سالمه ازدواج کردم ، پدر و مادرم 12 سالی هست جدا شدن و پدرم رو 10 سال هست ندیدم و تا 18 سالگی ماهی 200 تومن میداد بهم و تا 18 سالم شد گفت دیگه وظیفه ای نداره به من پول بده ، طی این سالها هم کلا با من ارتباط نداشت هربار هم تماس میگرفتم فحش میداد و میگفت اسم منو از شناسنامش در میاره ، مادرم هم ازدواج کرده دوباره ، مدام من رو ترور شخصیتی میکرد ، جلوی همه میگفت منو بخاطر حرف مردم بدنیا آورده ، کلا همیشه کاری میکرد که از خونه دوری کنم ، الانم که یک ساله ازدواج کردم ، اما حتی راضی به این نشد برای آشنایی و خواستگاری حتی مراسم هم نزاشت بگیریم، به هیچ کس هم نگفته که من ازدواج کردم، هربارم پرسیدم چرا ، میگفت بخاطر اینکه شاید جدا بشم و جلو فامیل آبرو ریزی میشه، الانم که کلا اجازه ی دیدنشو ندارم و از همه جا مسدود کرده شماره منو، مدام هم میگه یه بچه از پرورشگاه میاره و تمام اموالش رو به نام اون میزنه یا میبخشه به خیریه ، من میخوام بدونم میتونم از پدر مادرم شکایت کنم و حق خودمو ازشون بگیرم ، حتی جهیزیه هم ندادن بهم ، تک بچه هم هستم‌.

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

چون شما به سن رشد رسیدین دیگر تحت سرپرستی پدر و مادر نیستین مگر دختر باشین و ازدواج نکرده باشین یا پسر باشین و مشکل جسمی یا غیره داشته باشین که نتوانید کار کنین در این صورت نفقه میتونین بگیرین

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر نفقه گذشته هم قابل مطالبه نیست .