مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر و مادر

سلام من پدرم نمیزاره با اقوامم رفت و آمد داشته باشم بعد فهمیده گفته از خونه باید برم و حق ندارم توی این خونه غذا بخورم حتی تهدید به زدن هم کرده و اینکه هر حرف زشت و ناپسندی رو بهم میزنه و تهمت من الان باید چیکار کنم؟مادرمم از اول زندگیش تا الان من رو مقصر میدونه و من رو از زندگی سیر و بیزار کردن و هیچ محبتی هیچ وقت به من نکردن آیا شکایت کنم به جایی میرسه یا خیر من الان قرص های مختلفی برای سردرد هایی که منشا اون خانوادس میخورم و خودزنی های که توی این چند سال کردم به خاطر اونا آثارش رو بدنم هست

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر پسر هستی برو دنبال کار با این حرفها مشکلت حل نمیشه الان شما باید به پدر و مادرت محبت کنی روی پای خودت بایست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نگفتید چند ساله هستید به هرصورت پدر باید نفقه فرزند را پرداخت نماید درصورت عدم پرداخت می توانید مطالبه نمایید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید حتما با یک مشاوره روانشناس و روانپزشک مجرب مشورت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با اوررژانس اجتماعی در این خصوص تماس بگیرید و گزینه معرفی به خانه امن را انتخاب نمایید
دادخواست الزام به نفقه علیه پدرتان نیز تنظیم نمایید و در صورت عدم پرداخت شکوائیه ترک انفاق تنظیم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
اگر به سن قانونی نرسیده اید می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه شما پسر یا دختر هستید را ذکر نکردید و ست خودتان هم نگفتید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. لطفا به اورژانس اجتماعی 123 تماس حاصل فرمایید .