مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر و مادر

سلام ،یه دختر 17 ساله هستم پدر مادرم 15 ساله طلاق گرفتن هر دو ازدواج مجدد داشتن و هر دو اون ها منو از خونه بیرون کردن و تمایل زندگی کردن با منو ندارن اگه شکایت کنم ازشون چی میشه ؟یا اینکه خوابگاه بهم میدن ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پدر وظیفه دارند برای فرزند خود خود را پرداخت نمایند می توانید به طرفیت ایشان دادخواست دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تصحیح پاسخ پدر مکلف به پرداخت نفقه می باشد لذا می توانید دادخواست دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به این که پدر شما از لحاظ قانونی مکلف هستند که خرج و مخارج زندگی شما را فراهم کنند و خانه ای مناسب، پوشاک مناسب، وسایل تحصیل و هر وسیله ای که موجبات رفاه شما را ایجاد می کند تهیه کنند فلذا شما دادخواست به خواسته مطالبه نفقه به طرفیت پدر خویش را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اقدام به اخذ گواهی رشد نموده و سپس دادخواست مطالبه نفقه و شکوائیه ترک انفاق تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید نفقه خود را از پدرتان مطالبه کنید.
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول فورا زنگ بزن به 123 اورژانس اجتماعی بهزیستی وظیفه دارند مشکل شما را حل کنند، بعد شکایت ترک انفاق از پدر و پدر بزرگ پدری را به دادسرای محل زندگی بده

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام با توجه به سن شما باید از طریق سرپرست شما یا قیم شما اقدام شود چرا که مسائل این چینینی حقوقی است و باید ببینم علت شکایت چیست ؟ شما یک سال بعد رشید محسوب می‌شوید در حال حاضر به دفتر سرپرستی محجورین در شهر خودتان با اگر چنین دفتری وجود نداشت در آن شهر به دفتر دادستان مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به سن قانونی تشخیص نرسیده اید باید از طریق اورژانس اجتماعی شماره 123 تماس بگیرید تا به کمک تا بیاید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. پدر مکلف به پرداخت نفقه فرزند می باشد . ابتدا جهت حمایت اجتماعی با اورژانس اجتماعی 123 تماس حاصل فرمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون ، والدین مکلف هستند که از شما نگهداری نمایند و نفقه شما را ماهیانه پرداخت نمایند

و شما میتوانید دادخواست مطالبه نفقه را به طرفیت پدر اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
نفقه قابل مطالبه است و پیگیری است
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید ….