مشاوره حقوقی رایگان - مزاحم تلفنی

به یک خانم 2بار زنگ زدم ولی هیچ حرف بدی نزدم الان شوهرش بهم زنگ زده میگه من شکایت میکنم و تهدید کرده آیا من مجرم هستم برای بار اولم هست مزاحم میشم

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام-بله ممکن است جرم مزاحمت تلفنی تکرار خصوصیت دارد و حتماً باید بیش از یک بار واقع شده باشد.قصد آزار و ایجاد مزاحمت نیز از خصوصیات این جرم است در نتیجه اگر شما منجر به ناراحتی و عدم رغبت طرف مقابل شده باشید موجد عنوان مزاحمت تلفنی است

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام به صرف دوبار تماس در صورت عدم ارسال پیامک و عدم تکرار جرمی متوجه شما نیست و موضوع قابل دفاع است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به نحوه دفاع شما دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درصورت عدم سوء نیت مجرمانه و قصد و نیت مغرضانه رفتار مجرمانه از شما بروز نکرده است