مشاوره حقوقی رایگان - اخراج بعلت فرار از خدمت بیشتر از 6 ماه

با سلام و درود هم یه درخواست دارم و هم سوال.
بنده پرسنل پیمانی ارتش بودم که به مدت 6 ماه و 5 روز خودم رو به یگان و دادگاه معرفی نکردم. ولی لازم به ذکره که بنده یک گواهی استراحت پزشکی استراحت در منزل از بیمارستان نیروی زمینی ارتش به مدت 14 روز در بازه زمانی غیبتم دارم، و با کسر این تعداد روز استعلاجی، مدت فرارم کمتر از 6 ماه میشه .و اینکه برگه ابلاغیه دادسرای نظامی جهت معرفی خود به دادگاه تا 6 ماه و 3 روز به دست من نرسید و بعد از این مدت من خوم رفتم از کلانتری محل ابلاغیه رو گرفتم. در صورتی که ضابط قضایی باید قبل از این مدت می آمد و ابلاغیه رو به بنده ابلاغ میکرد.
و بنده 24 ساعت بعد از دریافت ابلاغیه دادسرای نظامی خودم رو به دادسرای مورد نظر معرفی کردم. از شانس بد ما کمتر از 2 روز مونده بود به شروع تعطیلات عید نوروز. و من در روز دادگاه برگه استراحت پزشکی رو با خودم نبرده بودم. و دادیار نیز به خاطر اینکه در اون لحظه برگه توجیه غیبت باهام نبود حکم اخراج بنده رو صادر کرد و هرچی گفتم که اجازه بدید که بگم از شهرستان برگه استراحت پزشکی رو بفرستند دادیار قبول نکرد. البته فاصله خونه من تا محل دادسرای نظامی 1650 کیلومتر بود و بالای 4 روز طول میکشید تا استراحت پزشکی برسه و اگه هم میرسید میخورد به تعطیلات عید. و دادیار هم همش تحدیدم میکرد که میکنمت زندان تا پایان تعطیلات یا حکم اخراج رو قبول کن . و اینکه اجازه نداد که داخل علت غیبت بنویسم که بیماری و بنویسم که استراحت پزشکی داشتم. خودش با زور گفت که بنویس به علت مشکلات خانوادگی فرار از خدمت کردم منم از ترس زندان برگه رو امضا کردم.

حالا با توجه به مطالب بالا و داشتن توجیه غیبتی که باعث میشه مدت فرارم کمتر از شش ماه بشه. میخوام که یکی از بهترین وکلایی که این متن رو میخونند. بیاد و پیگیر این موضوع بشه. جهت هزینه هم مشکلی نیست. اگه وکیلی بتونه رای برائت یا قرار منع پیگرد یا منع تعقیب از دیوان عالی کشور یا دیوان عدالت اداری برام بگیره. تا مبلغ 60 میلیون تومان هم میتونم حق وکالت بدم ولی مبلغ در صورت قطعی بودن رای داده میشه.
منتظر پاسختون هستم با تشکر
چند سالی از حکم اخراجم میگذره و منم بعد اخراج رفتم سربازی و 13 ماه سربازی کردم در طی مدت سربازی حتی یک ساعت غیبت رو پرونده سربازیم نبود.
سپاس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید در دیوان عدالت شکایت نمایید و درخواست بازگشت به کار را مطرح نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا باید وضعیت پرونده دادسرای نظامی شما مشخص و بعد از صدور رای نهایی بتوانید با استناد به رای دادسرای نظامی از طریق دیوان عدالت اداری نسبت به حکم اخراج خود اعتراض و اعاده به کار را درخواست نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.