مشاوره حقوقی رایگان - اجازه پدر

با سلام. پدر من در شیراز است برای درمان و من در اردبیل زندگی میکنم جریان را به پدرم گفتم و اجاره خروج از کشور را گرفتم و پدرم در برگه امضا کرده و اثر انگشت زده و نوشته رضایت کامل میدهم و با شناسنامش پست کرده اردبیل . میتونم اون برگه رو نشون بدم و پاسپورت بگیرم ؟ حتی میتونن با پدرم تلفنی صحبت کنن......

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام خیر باید رضایت محضری بدن بصورت سندرسمی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

سلام دختر بالای 18 سال جهت اخذ پاسپورت و حتی خروج از کشور نیاز به اجازه ولی ندارد.
مطابق مفهوم ماده 18 از قانون گذرنامه و اصل اباحه افراد بالای 18 سال مجرد و رشید جهت دریافت گذرنامه نیاز به رضایت ولی ندارند.