مشاوره حقوقی رایگان - جعل مدرک

با سلام یک شخص در اینستاگرام بنام سرهنگ ... میگن که انواع مدراک زیر نظر دولت درست میکن من گفتم من زیر سن قانونی هستم میتونم گواهینامه داشته باشم گفتم هزینه گفتن 3 میلیون و گفتن قابل استعلام هست خواستم بدونم شدنی هست من که 26 سالمه قانونی گواهینامه بگیرم و راهی غیر قانونی باشه بعدا مشکل میشه

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پیشنهاد میشود از روش قانونی گواهینامه بگیرید بعدا مشکل ساز میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طرف قطعا دروغ میگه به هیچ عنوان اعتماد نکنید و به پلیس فتا گزارش دهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور و گواهی مربوطه فاقد اصالت می باشد و اعتماد ننمایید