مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن زمین توسط شهرداری

بنده فردی دیالیزی هستم که سال 1385 با کلی قرض و جمع کردن پس انداز زمینی در سیاهبند بومهن گرفتم که شهرداری دست روی زمین گذاشته است و میگوید تحت فضای سبز است و نه پول زمین را میدهد و نه اقدامی برای فضای سبز میخواستم راهنمایی کنید و اگه وکیلی میتونه این پرونده رو حل کنه کمکم کنه

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

میتونین بع قیمت روز پول از شهرداری تقاضا کنین

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله میتوانید برای شهرداری به عنوان خسارت و مطالبه قیمت عادلانه روز اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شهرداری باید پول یا عوض زمین را بده