مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه شهرداری در صدور پروانه

با سلام
در نقشه ی مهر برجسته شهرداری 8 متر بالکن روباز برای منزل ما تایید شده است اما این بالکن روباز در پروانه ساختمانی به اشتباه قید نشده است .... کمیسیون بدوی ماده صد ساختمان رو به خاطر این بالکن جریمه نقدی کرده و کارشناس دادگستری نیز متوجه این اشتباه نشده ....

این تضاد بین پروانه ساختمان و نقشه مهر برجسته را بعد از بازدید و کارشناسی متوجه شدیم ....

الان برای این اشتباه پروانه که باعث جریمه ساختمان شده است باید چه کار کنیم ؟
کمیسیون تجدید نظر کافی است؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. شما باید در کمیسیون تجدیدنظر اعتراض نمایید