مشاوره حقوقی رایگان - تغیر کاربری خودرو

با سلام واحترام من یک کامیون باری دارم مدل 59 که تو کارت ماشین باری چوبی نوشته شده میخواستم تغیر بدم به جرثقیل شاید بتونم کار کنم خرج خانواده مو بدم ممنون میشم من وراهنمایی کنید اخیرا یکی دونفر تو تهران وشهرستانهای اطراف میگن بخشنامه جدید اومده این کار و کردن خواستم ببینم واقعیت داره منم ببرم انجام بدم ممنونم از زحماتتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید به اداره راهور مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
درخواست خود را به راهنمایی و رانندگی بدهید تا شرایط اتومبیل شما بررسی گردد .