مشاوره حقوقی رایگان - باسلام. بنده قطعه زمین 200 متری دارای سند تک برگ با کلیه تایید ها از ادارات مربوط می باشم.

اقدام به ساخت مسکن کردم و پروانه ساخت و گواهی عدم خلاف هم گرفته ام. اکنون در مرحله اخذ پایان کار ساختمان متوجه شده ام که پیمانکار بنده از طول 20 متری زمین ده سانتی متر را خارج از دیوار حیاط بنده گذاشته است.
آیا با اینکه ده سانتی متر از زمین بنده خارج از دیوار حیاط است، باز هم به من تعلق دارد و همسایه حق تصرف ندارد؟
زمین ده در بیست بوده که از بیست متر طول، 19.90 متر داخل حیاط است و ده سانت از بیست متر خارج از حیاط می باشد.
تیرچه های آهنی نشانه گذار هم شاهد موضوع می باشد.
سپاس

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

آن متراژ اضافه در هر صورت متعلق به شما می‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله متعلق به شما است و همسایه حق گرفتن آن را ندارد ولی شما میتوانید این متراژ را به همسایه بفروشید