مشاوره حقوقی رایگان - وراثت

برادر بنده فوت نموده است و به مادرم که اون بعد از برادرم فوت کردن ارث میرسد الان پدر بنده جهت انجام کار زن برادرم از بنده وکالت میخاد بنده میخاستم بپرسم‌آیا با وکالت بنده به کلیه ارثیه ای که به مادر بنده هم میرسد پدرم میتواند اقدام‌ نماید ممنون

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بسته به مفاد و اختیارات وکالتنامه در خصوص انحصار وراثت برادر دارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بستگی به مفاد وکالتنامه دارد نیاز به مشاوره دارید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بسته به مفاد وکالتنامه در این خصوص دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به متن قردادا وکالت دارد . وکالت تام الاختیار ندهید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر به برادر شما ارثی نخواهد رسید
بله با دادن وکالت به پدر . پدر شما میتواند به
در مورد ماترک اقدام نماید مگر ..
بهتر است شما فقط وکالت کاری ، به ایشان بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بستگی به متن قرارداد وکالت دارد ،وکالت تام الاختیار ندهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در متن وکالت نامه اختیار نقل و انتقال صلح و هبه قید نشود تا مشکلی پیش نیاید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

باسلام بستگی به متن قرارداد وکالت دارد ،وکالت تام الاختیار ندهید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

در وکالتنامه تنظیمی به موارد ب طورمشخص اشاره کنید. حدود اختیارات پدرتان رامشخص کنید.

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود بست به اینکه چه نوع وکالتی تنظیم دارید پاسخ فرق می کند بهتر است در وکالت نامه نوع اختیار به صورت معین تصریح شود.