مشاوره حقوقی رایگان - توقیف عملیات اجرایی

حکمی توسط قاضی اداره کار مبنی بر پرداخت حقوق و سنوات معوقه برای کارفرما صادر شده و در هیچ کدام از جلسات رسیدگی اداره کار که کارفرما موظف بود حضور داشته باشد ...نبودند..
بعد از صدور حکم و ارسال به دادگستری برای اجرای حکم..خواهان باید مال معرفی میکرد ...دادورز اجرای احکام به ترتیب از استعلام حساب بانکی شروع کرد ...با داشتن 23 حساب ....کل موجودی حسابها 1500000 ریال بود ...
در استعلام های دیگر مشخص شد که ضمانت نامه هایی دارد که دادگاه می تواند وجه را دریافت کند...کارفرما با فهمیدن این موضوع دادخواست توقف اجرای حکم می دهد ...سوال : آیا کارفرما می تواند مانع اجرای حکم شود ..در حالی که هیچکدام از جلسات دادرسی حضور نداشنه و تمام تلاش ایشان فقط طولانی تر کردن پروسه دادرسی است.ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اثباتذسود که هدفش اطاله دادزسی باشد قاضی موافقت نمیکند اگر هم لازم بشه تامینات مناسب میگیره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی امکان توقف عملیات اجرایی وجود دارد

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

در موارد اجرائیه صادره توسط اداره کار امکان توقف وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

تحت شرایطی امکان توقف عملیات اجرایی وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله در مواردی امکان توقف اجرای حکم وجود دارد