مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست درخواست توقف عملیات اجرایی توقیف

درموضوع مطروحه در ایمیل قبلی، بعد از آنکه ما وکالت فروش به سازنده دادیم (اسفند1394)، سازنده سندرابنام خودش کرد، سپس برای دو دانگش وکالت فروش به فرد ثالثی داد (فروردین 1395). فرد ثالث از این وکالتنامه استفاده نکرد و سازنده رفت و با کل شش دانگ سند بنام خودش از بانک شهر وام گرفت.
سوال اول: اگرفردثالث قبل ازدرخواست وام سازنده، ازوکالتنامه استفاده کرده ودودانگ سندرابنام خودش میکرد، آیابانک میتوانست بدون جلب رضایت فردثالث، به سازنده وام بدهد؟
سوال دوم: مابه عنوان مشارکت کننده که دارای یک قراردادمشارکت هستیم، آیامیتوانیم بااستنادبه سندغیررسمی (مشارکت نامه) ادعاکنیم که ماهم دراین ملک سهیم بوده وبانک حق وام دهی به مالک سند را نداشته و درخواست توقف عملیات اجرایی توقیف را بکنیم؟
سوال سوم: هزینه دادرسی دادخواست درخواست توقف عملیات اجرایی توقیف حدودا چقدر میشود؟ آیا امکان دارد دادگاه باتوجه به سایر پرونده های مفتوح در این رابطه، هزینه دادخواست مطالبه ننماید؟ سازنده درسال 1395 مبلغ چهارصدمیلیون تومان وام براداشته. الان باتوجه به جرایم دیرکردش، 1.380 میلیاردشده است.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
اين حجم سوال خارج از حوصله متني است و
پاسخ كامل مقدور نيست
لطفا مشاوره تلفني درخواست فرماييد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز این سوال شما و این موضوع نیاز به مشاوره با وکیل داره و همینطور بررسی مدارک و اگر دوستان پاسخی به شما ارائه میدن بصورت کامل نیست چرا که سوال شما پیچیدگی داره و ممکنه برداشتها متفاوت صورت بگیره.بهترین راهکار ارتباط با دادراه هستش و قطعا به وکیل معرفی میشید و بصورت الکترونیکی با وکیل مشورت میکنید در اینصورت هستش که پاسخ بهتر رو دریافت میکنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اسناد مربوطه است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر . چنین چیزی ممکن نیست هر پرونده در دادگستری روال کاری خودش را دارد . مگر انکه در هم ادغام شده باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع قابلیت برسی بیشتر و گفت و گوی متقابل است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر باید رضایت ثالث هم بود،
خیر چون در زمان اخذ وام، فقط ایشان یند داشته است تنها آور اثبات نمایید، می توانید ابطال قرارداد تسهیلات را بخواهید البته بعد از صدور حکم قطعی مشارکت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

لازمه پاسخ دقیق و درست به این سوالات شما مطالعه مدارک در دست شماست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است