مشاوره حقوقی رایگان - توقف عملیات اجرایی

سلام
من برای مهریه یه خودرو توقیف کردم از طریق ثبت حالا شریک شوهرم اومده اعتراض ثالث به عملیات اجرایی زده قاضی حکم رفع توقیف با حکم توقف عملیات اجرایی داده حالا من میتونم از طریق دادگاه مطالبه مهریه کنم اون نامه انصراف از ثبت رو میتونم بگیرم؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
شما باید مهریه را به 2 بخش تقسیم می کردید یک بخش را اقدام می کردید در اداره ثبت و زمانی که نزدیک به تقاضای مختومه شدن پرونده بود، بخش دیگر را مطالبه می کردید به نحوی که خودرو را 2 بار توقیف می کردید که با توقیف اول، توقیف دوم نیز انجام می شد. الان لتقراف بزنید مراجعه کنید دادگاه

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، بله نامه انصراف بگیرید و در دادگاه دادخواست مطالبه مهریه مطرح کنید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید درخواست انصراف از اجرای ثبت را نمایید و در دادگاه دادخواست مطالبه مهریه را اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود انصراف دهید و با آن نامه دادخواست خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید حتی المقدور وکیل اختیار نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر گواهی انصراف از اداره ثبت بگیرید می توانید در دادگاه دادخواست مطالبه مهریه کنید و اگر مال دیگری از آن شخص سراغ دارید توقیف و مزایده بگذارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، درخواست توقف عملیات اجرایی ثبت را داده و دادخواست مطالبه مهریه تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید با اخذ گواهی از طریق دادگاه اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

انصراف نباید بدهی بلکه نامه بی نتیجه بودن اقدام در ثبت را بگیر و دادخواست بده به دادگاه

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

لایحه انصراف از اجرای ثبت بدهید و متعاقبا دادخواست مطالبه مهریه تقدیم نمایید