مشاوره حقوقی رایگان - وقت رسیدگی به لحاظ ضرورت استعلام

با سلام و خسته نباشین
در پی اعتراض ثالث به حکم توقیف یک دستگاه پراید که بعد از دو دست چرخیدن من خریدم در سال 99 و به خاطر بدهی صاحب سند حکم توقیف اومده. پس از دو جلسه که هرکدام به مدت دوماه فاصله داشته قاضی در جلسه دوم بعد دو روز وقت رسیدگی به لحاظ ضرورت استعلام تجدید به وقت نظارت داده موضوع استعلام هم استعلام مشخصات فنی وسایل نقلیه و مالکان آنها از پلیس راهور ذکر شده. که برای برج 9 وقت داده، با اینکه برگ سبز و سند موقت ماشین زمینه پرونده هست آیا این استعلام ضروریت دارد.
و اینکه من میخوام از کسی که خریدم شکایت مجزا بجز التزام به سند بکنم چه شکایتی میتونم بکنم و اینکه قولنامه ای که طرف داره بنام مادرش هست آیا میتونم موضوع فروش مال غیر بزنم و در اخر ماشین لیزینگ بوده ولی در زمان فروش به من نگفته و بعد از چند شب مشخص شد که لیزینگ هست و صاحب سند هم هیچ اقدامی برای دادن بدهی خود به طلبکار نمی کند آیا میتوانم از صاحب سند هم شکایت کنم و موضعیتش چی باید باشه . بی زحمت توضیح کامل بدین
باتشکر از عزیزان سایت

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

استعلام نظر قاضی بوده و انجام میشود در مورد بقیه موارد شما میتوانید اقدامات لازم را انجام دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام قاضی محترمهر اقدامی که لازم بدانند انجام می دهند و در صورتی که حق فروش نداستند بله

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.1.ضرورت استعلام بسته به نظر قاضی رسیدگی کننده است.قسمت دوم سوال شما مبهم است اگر شما از فردی خریده باشید که اساسا مالک نبوده وبدون اذن مالک فروخته باشد با رضایت مالک معامله شما معتبر ونافذ است اگر مالک رضایت ندهد معامله باطل وشما بایستی جهت وصول ثمن معامله وغرامات وخسارات ناشی از معامله اقدام حقوقی وبا عنوان فروش مال غیر اقدام کیفری انجام دهید