مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده در دیوان عدالت

بنده در تاریخ 98/10/28 شکایتی از سازمان تامین اجتماعی به دیوان در راستای ارتقای پست فرستادم که نامه در تاریخ 98/12/6 در یکی از شعب دیوان ثبت شد. به دلیل طولانی شدن قضیه، از طریق دادراه که پیگیر شدم متوجه شدم که 2بار وقت نظارت به لحاظ ضرورت استعلام تجدید تعیین شده. استعلام تجدید برای چیست؟ چند بار استعلام میشه گرفت؟ آیا بار سومی هم وجود خواهد داشت؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام !!!!!! به هر تعدادی که نیاز باشه استعلام گرفته میشه تا پرونده معد صدور رای باشه